Sunt expuse la bolile venerice persoanele extrem de supărăcioase, geloase, care sunt concentrate asupra sexului și a relațiilor de familie mai mult decât este permis. O dependență mărită slăbește iubirea și provoacă o agresivitate exagerată, iar asta, în consecință, scade imunitatea. Cu alte cuvinte, persoana care nu poate să depășească stresul din sfera sexuală este predispusă la boli venerice și oncologice. Când cercetam femei bolnave de cancer, de regulă, la nivelul biocâmpului îmi apărea principala cauză: aceasta era în zona genitală, anume aici începeau dereglările inițiale, urmate de cancerul mamar și a altor organe. Mai întâi suprimă sentimentul iubirii și asta provoacă o cădere a nivelului energetic principal.

Dacă jignim prin cuvinte persoana iubită, putem să ne alegem cu un cancer la buze, la limbă, la gingii, iar dacă vom critica în permanență, ne vom îmbolnăvi de hepatită sau cancer hepatic. Dacă ne vom supăra în permanență pe persoana iubită, pe sine și pe soartă, ne vom îmbolnăvi de cancer la piept, iar dacă vom gândi agresiv despre cei apropiați, riscăm un cancer la stomac. Când nu iubim lumea înconjurătoare, au de suferit plămânii. Dacă nu acceptăm și nu iubim timp îndelungat o situație, uitând că nu este întâmplătoare și este dată de Dumnezeu, putem să ne îmbolnăvim de pneumonie, astm, cancer pulmonar. Cred că tuberculoza din pușcării înseamnă neacceptarea situației și a destinului.

Orice agresivitate emoțională se întoarce ca un bumerang împotriva izvorului său.

În realitate, cauza oncologiei este incapacitatea de a accepta o situație traumatizantă, un protest continuu împotriva ei. Protestul interior împotriva oricărei situații este de fapt, împotriva destinului și a voinței Creatorului. Deseori ne supărăm pe situațiile create de noi înșine. Salvarea este în primul rând iubirea de Dumnezeu și propria schimbare.

Sursa:
S N Lazarev, Principii de vindecare.
Go [here] for the English version of this page.